Menu Sluiten

Even voorstellen: Bedrijfsleider Marco Klunder

Mijn naam is Marco Klunder en ik ben 52 jaar. Toen ik van school afging, ben ik gelijk als leerling automonteur aan de slag gegaan. Echter werd ik vaak ingezet op de schadeafdeling. Ik kwam er namelijk al snel achter dat hier mijn passie lag. Hierdoor heb ik uiteindelijke de keuze gemaakt om over te stappen naar een schadeherstelbedrijf . Daar ben ik begonnen als voorbewerker en doorgegroeid naar autospuiter. Uiteindelijk kwam de uitdaging voorbij om meewerkend chef te worden in een kleiner schadeherstelbedrijf en heb ik daarom deze kans gegrepen. Daarna ben ik via een relatie chef werkplaats geworden bij een groot bedrijf. Vanaf dat moment eind 2001 was ik officieel niet meer werkzaam op de vloer. Enerzijds was dit wel jammer, omdat ik dit nog steeds het leukste werk vind wat er bestaat!

In 2007 werd het bedrijf overgenomen door een schadeketen en werd mij gevraagd of ik vestigingsmanager wilde worden. Die uitdaging ben ik toen aangegaan. Een periode daarna kwam er nog een tweede vestiging bij. In 2013 veranderde de structuur van deze onderneming en kreeg ik meerdere vestigingen toebedeeld. Mijn rol was compleet anders als wat ik op dit moment weer mag doen.

In april 2017 ben ik bij Orange Schade in dienst gekomen als bedrijfsleider voor beide vestigingen. Dat ik doe ik met heel veel plezier! Vooral het dagelijks contact met medewerkers maar ook met klanten en relaties maakt het voor mij heel leuk. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BELANGRIJKE MEDEDELING CORONAVIRUS MAATREGELEN. 

Orange Schade heeft diverse maatregelen genomen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Zo hebben wij extra hygienemaatregelen genomen, schudden wij geen handen en nemen wij gepaste afstand (1,5 meter) volgens de RIVM richtlijnen.

Veel gestelde vragen:

Ik heb een afspraak gepland staan. Kan ik langskomen?

– U bent van harte welkom om uw auto te brengen. Op verzoek kunnen wij u ook een haal- en breng service aanbieden zodat u nu niet naar onze vestiging hoeft te komen. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice.

– Wij vragen u om uw sleutel op de balie neer te leggen.

– Wij houden u uiteraard telefonisch op de hoogte van de werkzaamheden aan uw auto.

Hoe kan ik Orange Schade bereiken?

Onze klantenservice is iedere werkdag via de gebruikelijke kanalen bereikbaar:

1. Telefonisch via 085-400 00 52

2. E-mail: info@orangeschade.nl

3. Contactformulieren op onze website

4. Ons Facebook, Instagram of LinkedIn social media kanaal