Menu Sluiten

Louwman Group neemt Orange Schade en Opel dealer Orange Motors definitief over.

Louwman Group neemt Orange Schade en Opel dealer Orange Motors definitief over. Deze overname betreft de twee vestigingen van Orange Schade en de vier vestigingen van Opel dealer Orange Motors. In de komende periode wordt de integratie verder uitgerold. Bedrijfsleider Marco Klunder van Orange Schade zal de integratie vorm gaan geven.

Louwman is net als Orange Motors een familiebedrijf, met een rijke historie. Jacques van Gorp (Eigenaar Orange Motors en Orange Schade): “Deze overname zorgt voor continuïteit. Ik ben blij dat dit tevens voor de medewerkers van Orange Schade en Orange Motors een kans biedt om zich aan te sluiten bij het solide familiebedrijf Louwman en dat onze klanten verzekerd blijven van uitstekende service.”
Eric Louwman (Louwman Group): “Deze overname is een uitstekende mogelijkheid om de krachten van twee mooie familiebedrijven en hun medewerkers te bundelen om onze klanten in de regio Rijnmond nog beter te kunnen bedienen. Het past dan ook naadloos in onze retailstrategie die gericht is op het intensiveren van samenwerking met onze merkpartners, het benutten van schaalvoordelen en verdere professionalisering van de dienstverlening aan de klant.”

Voor u als klant van Orange Schade verandert er niets. Zo zult u de vertrouwde gezichten bij ons bedrijf blijven zien en krijgt u dezelfde goede service zoals u die van Orange Schade gewend bent. Ook blijven wij bereikbaar via de bestaande telefoonnummers, social media en onze website.

Wij hopen dat u ons ook na de overname trouw blijft. De service blijft vertrouwd en ons team staat voor u klaar.

Jacques van Gorp – Eigenaar Orange Schade
Marco Klunder – Bedrijfsleider Orange Schade

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.