Menu Sluiten

Orange Schade Vlaardingen en Hoogvliet sluiten aan bij Autoschade Herstel Groep

Met twee nieuwe vestigingen in de regio Rotterdam is de dienstverlening van AHG verder uitgebreid.

Sinds 1 februari j.l. is Orange Schade aangesloten bij de Autoschade Herstel Groep. Door de aansluiting bij Autoschade Herstel Groep maakt Orange Schade onder andere gebruik van de collectieve kracht op het gebied van inkoop. Daarnaast wil het universeel schadeherstelbedrijf groeien door de inzet van centrale marktbewerking. “Aansluiting bij AHG helpt ons deze groei te realiseren en daarnaast als zelfstandig ondernemer te blijven functioneren, maar dan met alle voordelen die een keten biedt. Dat zijn voor ons de voornaamste redenen voor het partnerschap met AHG”, aldus Jacques van Gorp, eigenaar Orange Schade. Guus van Dreven, algemeen directeur AHG: ”Orange Schade is een ambitieus schadeherstelbedrijf en een mooie toevoeging voor ons netwerk en klanten”.

Orange Schade en Autoschade Herstel Groep zetten hun handtekening onder de samenwerking. Van links naar rechts: Guus van Dreven – algemeen directeur Autoschade Herstel Groep, Marco Klunder – Bedrijfsleider Orange Schade, Jacques van Gorp – Eigenaar Orange Schade en Jan van Kleef – Formulemanager Autoschade Herstel Groep.


Autoschade Herstel Groep is een kwaliteitsketen van gerenommeerde autoschadeherstelbedrijven. De ruim 60 aangesloten bedrijven zijn verspreid over het hele land, specialisten op het gebied van compleet autoschadeherstel, uitstekend geoutilleerd en met ervaren en vakkundig getraind personeel. Zakelijke en particuliere klanten kunnen bij Autoschade Herstel Groep terecht voor alle soorten schadeherstel. Met het label Easy2Fix richt Autoschade Herstel Groep zich ook op de WA markt. Easy2Fix is een efficiënte en voordelige smart repair-techniek die zich specifiek richt op het herstellen van kleine schades als deukjes, sterretjes en krasjes. Aangesloten bedrijven werken volgens de FOCWA-norm voor totaal schadeherstel en zijn gecertificeerd door de stichting Groen autoherstel. Klanten krijgen maar liefst 7 jaar garantie op schadeherstelwerkzaamheden.


De basis voor Orange Schade is in 1952 gelegd als autobedrijf in Vlaardingen. In de loop der jaren is het autobedrijf uitgegroeid met o.a. een universeel schadeherstelbedrijf. In 2009 werd door een overname de tweede vestiging in Hoogvliet toegevoegd. Orange Schade is onderdeel van de Orange Motors Autogroep, welke verder bestaat uit 6 Opel dealer-vestigingen in de regio Groot-Rotterdam en het Westland en twee leasemaatschappijen onder de namen Special Lease (samenwerkingsverband met Athlon Car Lease) en Vemo Lease. Het schadeherstelbedrijf herstelt ca. 4.500 auto’s per jaar. De schadeherstelbedrijven richten zich niet alleen op regulier en merkherstel, maar ook op schadeherstel aan voertuigen met grijs kenteken en motorfietsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.