Menu Sluiten

Update restauratie Alfa Romeo 33

Eind januari is deze Alfa Romeo 33 bij Orange Schade Custom Paint gebracht en is er druk gewerkt aan de restauratie van dit Italiaanse icoon. De Alfa-Romeo volledig overgespoten in de kleur Nardo Grey. Ook de grill met het logo de velgen zijn nu in Gloss Black overgespoten en het interieur is grondig aangepakt. De oorspronkelijke grijze dakhemel is vervangen door een zwarte dakhemel door Zino´s Custom Seats. Ook is de auto door onze collega´s van Orange Motors voorzien van een APK en is de Alfa Romeo weer klaar om als nieuw de weg weer op te gaan!

Deze Alfa Romeo 33 is op de weg gekomen in juni 1993. De 33 is voorzien van een 1.7 16V 129pk motor en was destijds de opvolger van de Alfasud. Het model 33 is overigens afgeleid van de Tipo 33 racewagens van Alfa Romeo uit de jaren 60 en 70. Dit model is vanaf 1983 tot 1993 in productie geweest en werd in 1994 opgevolgd door de Alfa Romeo 145.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BELANGRIJKE MEDEDELING CORONAVIRUS MAATREGELEN. 

Orange Schade heeft diverse maatregelen genomen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Zo hebben wij extra hygienemaatregelen genomen, schudden wij geen handen en nemen wij gepaste afstand (1,5 meter) volgens de RIVM richtlijnen.

Veel gestelde vragen:

Ik heb een afspraak gepland staan. Kan ik langskomen?

– U bent van harte welkom om uw auto te brengen. Op verzoek kunnen wij u ook een haal- en breng service aanbieden zodat u nu niet naar onze vestiging hoeft te komen. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice.

– Wij vragen u om uw sleutel op de balie neer te leggen.

– Wij houden u uiteraard telefonisch op de hoogte van de werkzaamheden aan uw auto.

Hoe kan ik Orange Schade bereiken?

Onze klantenservice is iedere werkdag via de gebruikelijke kanalen bereikbaar:

1. Telefonisch via 085-400 00 52

2. E-mail: info@orangeschade.nl

3. Contactformulieren op onze website

4. Ons Facebook, Instagram of LinkedIn social media kanaal