Menu Sluiten

Autoschadeherstel Orange

Wie is Autoschade Herstel Groep?

Nederland telt veel autoschadeherstelbedrijven. Waarom zou je voor ons kiezen? In de eerste plaats omdat we geen concessies doen aan kwaliteit. Op het oog zijn schades snel hersteld, maar de dag dat je een auto weer verkoopt, dan komen ze weer naar de oppervlakte bij de waardebepaling. Goed schadeherstel betekent zo goed als nieuw. Met twee nieuwe vestigingen in de regio Rotterdam is de dienstverlening van AHG verder uitgebreid.

Door de aansluiting bij Autoschade Herstel Groep maakt Orange Schade onder andere gebruik van de collectieve kracht op het gebied van inkoop. Daarnaast wil het universeel schadeherstelbedrijf groeien door de inzet van centrale marktbewerking. “Aansluiting bij AHG helpt ons deze groei te realiseren en daarnaast als zelfstandig ondernemer te blijven functioneren, maar dan met alle voordelen die een keten biedt. Dat zijn voor ons de voornaamste redenen voor het partnerschap met AHG”, aldus Jacques van Gorp, eigenaar Orange Schade. Guus van Dreven, algemeen directeur AHG: ”Orange Schade is een ambitieus schadeherstelbedrijf en een mooie toevoeging voor ons netwerk en klanten”.

Onze 7 garanties

BELANGRIJKE MEDEDELING CORONAVIRUS MAATREGELEN. 

Orange Schade heeft diverse maatregelen genomen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Zo hebben wij extra hygienemaatregelen genomen, schudden wij geen handen en nemen wij gepaste afstand (1,5 meter) volgens de RIVM richtlijnen.

Veel gestelde vragen:

Ik heb een afspraak gepland staan. Kan ik langskomen?

– U bent van harte welkom om uw auto te brengen. Op verzoek kunnen wij u ook een haal- en breng service aanbieden zodat u nu niet naar onze vestiging hoeft te komen. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice.

– Wij vragen u om uw sleutel op de balie neer te leggen.

– Wij houden u uiteraard telefonisch op de hoogte van de werkzaamheden aan uw auto.

Hoe kan ik Orange Schade bereiken?

Onze klantenservice is iedere werkdag via de gebruikelijke kanalen bereikbaar:

1. Telefonisch via 085-400 00 52

2. E-mail: info@orangeschade.nl

3. Contactformulieren op onze website

4. Ons Facebook, Instagram of LinkedIn social media kanaal