Menu Sluiten

Easy2Fix

AUTOSCHADE REPAREREN, EASY2FIX MAAKT ‘T MAKKELIJK

Veel Nederlandse automobilisten rijden rond in een beschadigde auto. Vaak gaat het om kleine schade zoals een deuk in het portier of een kras in de bumper. Het zijn vormen van autoschade die niet zozeer effect hebben op de veiligheid, maar wel op de waarde en de uitstraling van de wagen.  Voor je ervoor kiest om de schade te herstellen, wil je natuurlijk eerst graag weten wat de reparatie gaat kosten. Vandaar dat je bij Easy2Fix de mogelijkheid krijgt om gratis een scherpe offerte op te vragen. Upload een foto van je schade en ontvang binnen 24 uur van een van onze schade-experts een geheel  vrijblijvende, voordelige offerte. Autoschade repareren is namelijk niet zo duur als veel mensen denken. Dankzij Easy2Fix weet je precies waar je aan toe bent. Wel zo easy toch?

Veelvoorkomende vormen van autoschade die wij snel een voordelig kunnen repareren:
deukschade, lakschade, sterretjes, velgschade, interieurschade en steenslag.

Maar een deuk of kras repareren, wat kost dat eigenlijk?

Easy2Fix richt zich specifiek op snelheid, gemak en voordeel. Jij als klant hebt het immers al druk zat. Een mooie prijsopgave voor je autoschade is daarom zo gepiept. Vul het formulier hiernaast zo compleet mogelijk in en voeg een duidelijke foto’s van de schade aan je auto toe. Druk vervolgens op verzenden en je ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte voor die vervelende deuk of kras. Wel zo flexibel, wel zo easy.

Online je autoschade melden


  BELANGRIJKE MEDEDELING CORONAVIRUS MAATREGELEN. 

  Orange Schade heeft diverse maatregelen genomen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Zo hebben wij extra hygienemaatregelen genomen, schudden wij geen handen en nemen wij gepaste afstand (1,5 meter) volgens de RIVM richtlijnen.

  Veel gestelde vragen:

  Ik heb een afspraak gepland staan. Kan ik langskomen?

  – U bent van harte welkom om uw auto te brengen. Op verzoek kunnen wij u ook een haal- en breng service aanbieden zodat u nu niet naar onze vestiging hoeft te komen. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice.

  – Wij vragen u om uw sleutel op de balie neer te leggen.

  – Wij houden u uiteraard telefonisch op de hoogte van de werkzaamheden aan uw auto.

  Hoe kan ik Orange Schade bereiken?

  Onze klantenservice is iedere werkdag via de gebruikelijke kanalen bereikbaar:

  1. Telefonisch via 085-400 00 52

  2. E-mail: info@orangeschade.nl

  3. Contactformulieren op onze website

  4. Ons Facebook, Instagram of LinkedIn social media kanaal