Menu Sluiten

Even voorstellen: RM-Paint en BASF

Orange Schade werkt sinds kort samen met RM Paint van BASF als verfleverancier. RM Paint en BASF zijn beide bedrijven met een rijke historie. 

BASF (Badische Anilin- & Soda-Fabrik) is een Duits multinationaal chemieconcern, gevestigd in Ludwigshafen am Rhein. BASF is in 1865 opgericht door Friedrich Engelhorn en hield zich voornamelijk bezig met het produceren van kleurstoffen. Ook is BASF één van de eerste kunststof producenten en chemische producten voor de landbouw. De consument kent BASF als producent van cassettebandjes, bandrecorder en videobanden. Ook had BASF een eigen platenlabel waarop voornamelijk klassieke muziek en jazzmuziek werd uitgebracht en producent van HIFI audio-apparatuur. 

RM Paint is in 1919 opgericht door Herbert Mason en Fred Rinshed en samen vormen ze de Rinshed-Mason Company (RM), dat al snel de grootste lakleverancier van de groeiende automobielindustrie wordt. In de jaren ´60 was het bedrijf o.a. betrokken bij de eerste ruimtevlucht van John Glenn in 1960 met hittebestendige zwarte lak voor de ruimtevaartuigen. In 1986 wordt het bedrijf overgenomen door BASF. R-M is veel méér dan een fabrikant van kwalitatief hoogwaardige reparatielak. R-M opereert als een echte partner en wordt al bijna een eeuw gezien als belangrijke speler in de markt voor reparatielakken. R-M’s ongeëvenaarde ervaring, flexibiliteit en klantgerichtheid zorgen ervoor dat het merk nog steeds het hoogste niveau van ondersteuning en partnerschap biedt met innovatieve, gemakkelijk te gebruiken oplossingen en bekwaamheid op het gebied van kleur. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BELANGRIJKE MEDEDELING CORONAVIRUS MAATREGELEN. 

Orange Schade heeft diverse maatregelen genomen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Zo hebben wij extra hygienemaatregelen genomen, schudden wij geen handen en nemen wij gepaste afstand (1,5 meter) volgens de RIVM richtlijnen.

Veel gestelde vragen:

Ik heb een afspraak gepland staan. Kan ik langskomen?

– U bent van harte welkom om uw auto te brengen. Op verzoek kunnen wij u ook een haal- en breng service aanbieden zodat u nu niet naar onze vestiging hoeft te komen. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice.

– Wij vragen u om uw sleutel op de balie neer te leggen.

– Wij houden u uiteraard telefonisch op de hoogte van de werkzaamheden aan uw auto.

Hoe kan ik Orange Schade bereiken?

Onze klantenservice is iedere werkdag via de gebruikelijke kanalen bereikbaar:

1. Telefonisch via 085-400 00 52

2. E-mail: info@orangeschade.nl

3. Contactformulieren op onze website

4. Ons Facebook, Instagram of LinkedIn social media kanaal