Menu Sluiten

Orange Schade Vlaardingen verhuisd naar Capelle a/d IJssel

Ons autoschadeherstelbedrijf Orange Schade, met vestigingen in Hoogvliet en Vlaardingen, gaat zijn dienstverlening vanuit onze vestiging in Vlaardingen verhuizen naar het voormalige dealerpand van Opel dealer Orange Motors in Capelle a/d IJssel.

Orange Schade heeft de afgelopen jaren een grote groei doorgemaakt en om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn bent u vanaf 2 mei a.s. van harte welkom op onze nieuwe, hypermoderne lokatie aan de Klaverbaan 22 in Capelle a/d IJssel, nabij de A20 en dus centraal gelegen voor klanten uit het gebied Rotterdam boven de Maas, Vlaardingen, Schiedam, Capelle a/d IJssel, Nieuwerkerk a/d IJssel, Zevenhuizen, Reeuwijk etc. De lokatie is weliswaar nieuw, maar onze dienstverlening blijft persoonlijk, zoals u van ons gewend bent! Tot 30 april bent u nog van harte welkom in Vlaardingen, daarna zien wij u graag terug in Capelle a/d IJssel!

Uiteraard bent u ook altijd welkom op onze vestiging in Hoogvliet, aan de Oppermanstraat 38, op nog geen 9 km of 8 autominuten van onze huidige vestiging in Vlaardingen.

En daarnaast kunt u altijd gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Ons nieuwe adres in Capelle a/d IJssel is vanaf 2 mei:
Orange Schade Capelle a/d IJssel
Klaverbaan 22
2908 KD Capelle a/d IJssel
Tel: 085-4000052