Menu Sluiten

Schade melden

Heeft u een kleine parkeerschade of een aanzienlijke schade door een kettingbotsing? Een ongeluk zit in een klein hoekje maar één ding is zeker, de professionals van het team van Orange Schade staan altijd voor u klaar. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Maak binnen enkele minuten makkelijk online een intake afspraak bij een van onze vestigingen in Hoogvliet en Vlaardingen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 010 – 434 44 57

Wanneer u toch liever persoonlijk een afspraak wil maken bij een van onze vestigingen bent u van harte welkom. De dichstbijzijnde vestiging vindt u via onze contactpagina.

 

BELANGRIJKE MEDEDELING CORONAVIRUS MAATREGELEN. 

Orange Schade heeft diverse maatregelen genomen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Zo hebben wij extra hygienemaatregelen genomen, schudden wij geen handen en nemen wij gepaste afstand (1,5 meter) volgens de RIVM richtlijnen.

Veel gestelde vragen:

Ik heb een afspraak gepland staan. Kan ik langskomen?

– U bent van harte welkom om uw auto te brengen. Op verzoek kunnen wij u ook een haal- en breng service aanbieden zodat u nu niet naar onze vestiging hoeft te komen. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice.

– Wij vragen u om uw sleutel op de balie neer te leggen.

– Wij houden u uiteraard telefonisch op de hoogte van de werkzaamheden aan uw auto.

Hoe kan ik Orange Schade bereiken?

Onze klantenservice is iedere werkdag via de gebruikelijke kanalen bereikbaar:

1. Telefonisch via 085-400 00 52

2. E-mail: info@orangeschade.nl

3. Contactformulieren op onze website

4. Ons Facebook, Instagram of LinkedIn social media kanaal